За повече техническа информация посетете фирмения сайт на фирмата или ни изпратете конкретно запитване на нашата електронна поща.
Световен лидер в производството на оборудване и технологии за производство на пелети (гранули) от различни видове продукти (жито,царевица, и др.) и отпадни материали (слънчогледови люспи, дървесни частици, слама и други).
Произведените пелети (гранули) се използват като храна за животни, био-гориво и др.
Днес CPM - California Pellet Mill, е група от компании, включително Roskamp, Champion, Beta Raven, Century Extrusion, Wolverine Proctor & Schwarz, Europa Cown и е с широка гама от машини за раздробяване, смилане, уплътняване, охлаждане, сушене, пресяване и екстратиране, като тези машини са свързани с компютъризирания контрол на производствения процес.

CPM / Roskamp  Champion имат световна репутация като един от лидерите в областта на гранулирането, лидер в уплътняващата технология с помощта на гранулиране.

CPM е добре известна не само в производството на храна за животни, но също и в химическата индустрия и бизнеса за рециклиране, където CPM пелетизаторите  и другото оборудване на фирмата, се използва в цял свят.

Комбинацията от тези компании не е просто доставчик на машини, но доставчик на ноу-хау, технологии и опит, които, в сътрудничество с клиента, може да спести значителни разходи за потребителя, например спестяване на енергия, предотвратяване на износването на детайлите, по-малки загуби на продукт по време на производството  и по-малко време за производството на продукцията.
© 2016  НОВОнетикс ЕООД. Всички права запазени.