НОВОНЕТИКС ЕООД е инженерингова фирма, предлагаща многофункционални решения в областта на хранително-вкусовата, химическата и биотехнологическата промишленост, индустриални технологии и системи за енергийна ефективност.

Основните технологични решения, които фирмата предлага са:

- Комплекти технологични линии за производство на сокове, концентрати, безалкохолни напитки и минерални води

- Комплектни технологични линии, както и отделни машини за производство и преработка на растителни масла, маргарин, майонеза и други.

- Технологични линии и оборудване за пивоварната индустрия

- Инсталации за производство на чиста вода за хранително-вкусовата и фармацевтична индустрии

- Оборудване, като централни измиващи станции (CIP), пастьоризационни инсталации, инсталации за производство на млечна киселина и възстановяване на пивоварни дрожди, енергоспестяващи системи, базирани на високоефективен топлообмен вода/вода, пара/вода, въздух/вода и други.

- Доставка на арматура за газовата промишленост и газопреносната мрежа, топлофикацията, сферична арматура за пара, топла вода, газ, неръждаема за специални течности, система за врязване на вентили под налягане NAVAL Hot Tapping Valves (без спиране на работата на преносната мрежа и нарушаване на подаването към клиентите), вентили за управление NAVAL Trim и други.

- Хомогенизатори с високо налягане, центробежни, бутални и мембранни помпи, вентили за хранително-вкусовата и фармацевтична индустрии и друго отделно оборудване в зависимост от желанието на нашите клиенти.  

- Нашата фирма произвежда и доставя отделни компоненти или резервни части, единични машини и технологични линии, осъществява модернизация на съществуващи обекти, извършва проектиране, доставка и монтаж на комплексни производствени системи.

НОВОНЕТИКС ЕООД работи в тясно сътрудничество със световно известни фирми, като APV, Europa Crown Limited, CPM Europe,  Vyncke, Breconcherry, Elecster, EGMO, NAVAL OY, Atlantium и е винаги в състояние да мобилизира своя богат опит, знания и ресурси за да удовлетвори Вашите потребности!
© 2016  НОВОнетикс ЕООД. Всички права запазени.