Crown Iron Works
Crown Iron Works е световен доставчик на технологии за екстракция на маслодайни култури, рафиниращи инсталации и оборудване. От 1878 г. насам, компанията работи за осигуряване на ефективни решения, които надминават и най-високите очаквания.
Crown Iron Works доставя висококачествени системи и технологии за преработка с най-високо качество. Водещите преработвателни компании по целия свят разчитат на високите технологии и инженерни възможности на Crown Iron Works.

Europa Crown
Europa Crown Ltd. е световен лидер в технологиите за преработка и екстракция на маслодайни семена, рафиниращи инсталации и оборудване. Създадена през 1989 г., тя се развива като глобална компания, предоставяща технологични решения на най-високо ниво.
Europa Crown се ангажира с успеха на вашия бизнес. От планирането на проекта до завършването, както и след това, Europa Crown ще бъде там, за да предостави подкрепа и помощ на своите клиенти и в бъдеще.

Kumar Metal
Основана през 1939 г. в Индия, Kumar Metal Industries е инженерингова компания специализирана в производството на преси за олио и други видове масла, оборудване за екстракция на растителни масла, както и рафиниране на растителни масла. Цялостно изграждане на заводи за производство на растителни масла. Компанията има глобално присъствие в повече от 60 страни и има над 500 клиенти.

CPM Europe B.V.
CPM, в превод от английски, означава Калифорнийски Пелетни Мелници с история,историята на компанията датира още от 1883 година. Днес CPM е част от световна група компании, включващи: Roskamp Champion, Beta Raven, Century Extrusion и Wolverine Proctor & Schwarz, които формират CPM Holdings Inc. CPM Holdings Inc. е собственост на American Securities. Отделът CPM / Roskamp Champion има световно известна репутация на специалисти по лющене, смилане и гранулиране. Пелетните преси и оборудването на CPM са световно известни се използват в цял свят. CPM има присъствие на всички континенти, както и свои местни сервизни компании. CPM Europe обслужва своите клиенти на Европейския пазар в Близкия Изток и Африка.

VYNCKE
Компанията VYNCKE е създадена преди повече от 100 г. и е специализирана в проектирането и изграждането на зелени и чисти енергийни инсталации, работещи на биомаса и твърдо регенерирано гориво (RDF и SRF) за производство на топлинна енергия от 1 до 100 MWth и електрическа енергия от 0,5 до 15 MWe. Енергията може да се генерира индивидуално или когенеративно във всяка комбинация от пара, гореща вода, термално масло и горещ газ ... със или без генериране на електрическа енергия.

Molinos AFAU
Фирма Molinos AFAU е специализирана в производството на машини и комплектни инсталации за раздробяване, сушене, смилане и уплътняване на различни видове материали, като биомаса, люцерна, дървесина, слама и др.
От създаването си, компанията се ангажира с най-високо качеството на предлаганото оборудване, което и позволява да е доверен партньор на най-големите производители в света.

Dutch Dryers B.V.
Фирма Dutch Dryers е специализирана в проектирането и производството на модерни и ефективни индустриални системи за сушене с широк спектър от приложения. Предлага решения за фирми и земеделски производители по целия свят и притежава богат опит както за лентови сушилни така и за барабанни сушилни, за да предложи най-доброто решение за всеки отделен случай. Благодарение на оптимизирания процес на сушене, материали като люцерна се превръщат в пелети за хранене на животни или дървесни частици в пелети, утайка от отпадъчни води в био-гранулат или слама в строителен материал.


Екстракция

Фирма Новонетикс ЕООД съвместно с партньорите си:
Crown Iron Works
Europa Crown
Kumar Metal Industries
предлага на своите клиенти:

Комплектни технологични линии, както и отделни машини за производство на масла и преработка на  маслодайни култури като слънчогледово семе, рапица соя и др.

Гранулиране
Пелетизиране

Фирма Новонетикс ЕООД съвместно с партньорите си:
CPM EUROPE
Molinos AFAU
Dutch Dryers
предлага на своите клиенти:

Комплектни технологични линии, както и отделни машини за производство на горивни гранули (пелети) от биомаса (целулоза,
слама, слънчогледова люспа и други земеделски отпадъци).
Комплектни технологични линии, както и отделни машини за производство  на гранулирани комбинирани фуражи за животни.
Комплектни технологични линии, както и отделни машини за сушене на люцерна и последващото и балиране в бали с висока плътност и производство на гранули от люцерна като храна за животни.


Течни храни

Фирма Новонетикс ЕООД
предлага на своите клиенти:

Комплекти технологични линии за производство на сокове,
концентрати, безалкохолни напитки и минерални води, линии и оборудване за пивоварната и млекопреработвателната индустрии. 

Енергийна
ефективност

Фирма Новонетикс ЕООД съвместно с партньорите си:
Vyncke
предлага на своите клиенти:

Комплекти технологични решения за изграждане на зелени и чисти енергийни централи, изгарящи биомаса или RDF  за производство на топлинна енергия от 1-100 MWth и електрическа мощност
от 0,5-15 MWel.
Енергията идва индивидуално или
във всяка комбинация от гореща
вода, пара, термично масло и горещ газ ... с или без генериране на електрическа енергия.
Енергийните централи се доставят за дървообработващата, хранителната и селскостопанската промишленост, както и за компаниите, инвестиращи във възобновяеми енергийни източници.

София 1618
бул
. Братя Бъкстон 33
вход А, офис 1
+359 (02) 427 33 53
+359 (0) 886 17 33 11
office [at] novonetics-bg.com