Новонетикс ЕООД - Нашите Партньори

Новонетикс ЕООД разработва проектите съвместно със следните международни компании:

Crown Iron Works: oilseed extraction, refining, processing
Crown Iron Works
Crown Iron Works е световен доставчик на технологии за екстракция на маслодайни култури, рафиниращи инсталации и оборудване. От 1878 г. насам, компанията работи за осигуряване на ефективни решения, които надминават и най-високите очаквания.
Crown Iron Works доставя висококачествени системи и технологии за преработка с най-високо качество. Водещите преработвателни компании по целия свят разчитат на високите технологии и инженерни възможности на Crown Iron Works.

Europa Crown Ltd. oilseed extraction technology, refining, equipment.
Europa Crown
Europa Crown Ltd. е световен лидер в технологиите за преработка и екстракция на маслодайни семена, рафиниращи инсталации и оборудване. Създадена през 1989 г., тя се развива като глобална компания, предоставяща технологични решения на най-високо ниво.
Europa Crown се ангажира с успеха на вашия бизнес. От планирането на проекта до завършването, както и след това, Europa Crown ще бъде там, за да предостави подкрепа и помощ на своите клиенти и в бъдеще.

CPM EUROPE: We pelletize a lot of different materials
CPM Europe B.V.
CPM, в превод от английски, означава Калифорнийски Пелетни Мелници с история,историята на компанията датира още от 1883 година. Днес CPM е част от световна група компании, включващи: Roskamp Champion, Beta Raven, Century Extrusion и Wolverine Proctor & Schwarz, които формират CPM Holdings Inc. CPM Holdings Inc. е собственост на American Securities. Отделът CPM / Roskamp Champion има световно известна репутация на специалисти по лющене, смилане и гранулиране. Пелетните преси и оборудването на CPM са световно известни се използват в цял свят. CPM има присъствие на всички континенти, както и свои местни сервизни компании. CPM Europe обслужва своите клиенти на Европейския пазар в Близкия Изток и Африка.

VYNCKE Clean Energy Technology | Biomass Boilers & Energy Plants
VYNCKE Clean Energy Technology | Biomass Boilers & Energy Plants
VYNCKE
Компанията VYNCKE е създадена преди повече от 100 г. и е специализирана в проектирането и изграждането на зелени и чисти енергийни инсталации, работещи на биомаса и твърдо регенерирано гориво (RDF и SRF) за производство на топлинна енергия от 1 до 100 MWth и електрическа енергия от 0,5 до 15 MWe. Енергията може да се генерира индивидуално или когенеративно във всяка комбинация от пара, гореща вода, термално масло и горещ газ ... със или без генериране на електрическа енергия.

CallensVyncke
Със системите за комбинирано производство на енергия на CallensVyncke, клиенти от цял свят са оптимизирали значително своите енергийни доставки. Въпреки, че повечето от тях са активни в хранително-вкусовата, хартиената или химическата промишленост, всички сектори, които изискват най-високи нива на непрекъсната енергия, могат еднакво да се възползват от решенията на CallensVyncke.
CallensVyncke винаги се стреми към разумно използване на топлината. Освен това е едно от условията за получаване на евентуални субсидии.
За мощна когенерационна система CallensVyncke използва газови турбини, сравними с реактивни двигатели, или реципрочни големи двигатели.
Въртеливото движение на инсталацията, от една страна, задвижва генератор, който създава електричество. Топлите отработени газове, от друга страна, се улавят, за да загреят водата, докато тя се превърне в пара.
Нещо повече: CallensVyncke запалва топлината на отработените газове със система за последващо горене, ако е необходимо, за да произведе максимално количество ефективна пара за вашите промишлени процеси.
Новосъздадената електроенергия може да се използва на място или да се продава на обществената електрическа мрежа.
Парата също може да се използва за вашите собствени производствени процеси или алтернативно да се продава на съседни компании. Може дори да служи като източник на енергия за парна турбина, за да се произвежда допълнително електричество, което ви позволява да отговорите на променливите изисквания на производствените процеси.
Ако освен това има и топла вода, някои избират да я използват в собствения си производствен процес или да я изпратят към топлофикационна мрежа.

Molinos Afau |Animal feed plants | Processing fodder and straw | Treatment of Biomass and Compost | recycling | Machinery
Molinos AFAU
Фирма Molinos AFAU е специализирана в производството на машини и комплектни инсталации за раздробяване, сушене, смилане и уплътняване на различни видове материали, като биомаса, люцерна, дървесина, слама и др.
От създаването си, компанията се ангажира с най-високо качеството на предлаганото оборудване, което и позволява да е доверен партньор на най-големите производители в света.

 Dutch Dryers BV Thermal drying systems
Dutch Dryers B.V.
Фирма Dutch Dryers е специализирана в проектирането и производството на модерни и ефективни индустриални системи за сушене с широк спектър от приложения. Предлага решения за фирми и земеделски производители по целия свят и притежава богат опит както за лентови сушилни така и за барабанни сушилни, за да предложи най-доброто решение за всеки отделен случай. Благодарение на оптимизирания процес на сушене, материали като люцерна се превръщат в пелети за хранене на животни или дървесни частици в пелети, утайка от отпадъчни води в био-гранулат или слама в строителен материал.

Aerox | Leading in odour control | Odour control systems
Aerox B.V.
Aerox има над 30 години опит в намаляването на миризмите. Основана през 1974 г., специализирани в разработването и производството на прахови филтри и въздушни скрубери. По това време са известни като Jongerius Aerob. Днес са фокусирани единствено върху разработения от Aerox®-Injector, базиран на нетермична плазмена технология. Разполага с обширна мрежа от агенти и дистрибутори по целия свят.

София 1618
бул. Братя Бъкстон 33
вход А, офис 1
+359 (02) 427 33 53
+359 (0) 886 17 33 11
office [at] novonetics-bg.com
Crown Iron Works: oilseed extraction, refining, processing
Europa Crown Ltd. oilseed extraction technology, refining, equipment.
CPM EUROPE: We pelletize a lot of different materials
Molinos Afau |Animal feed plants | Processing fodder and straw | Treatment of Biomass and Compost | recycling | Machinery
 Dutch Dryers BV Thermal drying systems
VYNCKE Clean Energy Technology | Biomass Boilers & Energy Plants
Efficiently energizing the industrial environment with our customized CHP solutions
Aerox | Leading in odour control | Odour control systems