Производител на системи за ултравиолетова обработка и дезинфекция на вода (Hydro Optic Disinfection) за хранително-вкусовата промишленост, млекопреработвателната индустрия, фармацевтичната индустрия, битово водоснабдяване, селско стопанство, рибовъдство и всички други сфери в които е необходима чиста вода.
В продуктите на APV има голямо разнообразие от помпи, вентили, клапани, топлообменници, миксери и хомогенизатори, създадени да работят с максимална ефективност в съвременната модерна индустрия. Отличните инженерингови постижения, иновативен дизайн и стриктен контрол на качеството гарантират, че, използвайки съоръженията на APV в производството, ще се спазват най-високите хигиенни стандарти. APV е член на SPX Corporation.
Световен лидер в дизайна и производството на въртящи се миещи глави и системи за измиване на резервоари и друго технологично оборудване.
Световен лидер в производството на оборудване и технологии за производство на пелети (гранули) от различни видове отпадни продукти и материали (слънчогледови люспи, дървесни частици, слама и други), а също така и за производството на гранулиран фураж.
Производител на машини и оборудване за преработка и пакетиране на мляко и млечни продукти, специализиран в производството на машини за пакетиране на мляко в пликове.
Международна инженерингова компания в областта на оборудване и технологии за преработка и екстракция на различни видове растителни масла. Компанията предлага на своите клиенти комплектни инсталации за преработка и екстракция на маслодайни растения!
Производител на висококачествена неръждаема арматура и фитинги за хранително-вкусовата, фармацевтичната и био-технологичната индустрии. 
Naval Oy е един от най-големите световни производители на всички заварени сферични кранове. Naval Oy са специализирани в производството и развитието на всички заварени сферични кранове, регулиращи вентили, и бътерфлай клапи. В родължение на почти 40 години Naval Oy е успял да спечели лоялността на клиентите в бързо разрастващите се пазари за централно топление. Naval Oy е член на Flowserve група.
Кумар Метал Индъстрис е компания специализирана в инженеринга и производството на обурудване и комплексни инсталации произродство и преработка на всякакви видове растителни масла. 
Vyncke са семейна компания със сто годишен опит в производството на котли за изгаряне на биомаса. Компанията е не само доставчик на котли, но предлага на своите клиенти комплексни енергийни решения за производство на чиста енергия.
© 2016  НОВОнетикс ЕООД. Всички права запазени.
Molinos AFAU е специализирана фирма в областта на нарязване, сушене, смилане и гранулиране на фуражи и биомаса. Фирмата е доставчик на съоръжения и комплексни линии за производство на храна за животни, преработка - гранулиране  на фуражи, преработка - гранулиране на биомаса (дървесина, слама люцерна, компост и др.) както и системи за рециклиране на отпадъци.
Dutch Dryers е холандска компания, която е специализирана в: развитие, изграждане и поддръжка на термични сушилни системи (барабанни и лентови сушилни).